rólunk Referenciák Kapcsolat

HUN i ENG

Rólunk

Célunk, hogy a digitális eszközök labirintusából az értékesítés irányába tereljük a márkádat, mert pontosan tudjuk, hogy egy üzlet mozgatórugója a sales, így ennek szellemében építjük fel a marketing rendszered.

A Windling egy módszertan, amit több mint 10 éves marketinges, ügynökségi, freelancer és sales vezetői tapasztalatból gyúrtunk össze. Az értékesítői szakmából csöppentünk az online marketing világába. 

Tisztán látjuk, hogy az általunk kitűzött cél csak akkor működhet, ha tényleg értéket szeretnél teremteni, célja és víziója van a vállalkozásodnak és nem csak “eladni szeretnél valamit” – utóbbi esetben nem minket keresel.

Mind a hétköznapi, mind a szakmai életünkben a minőséget részesítjük előnyben a mennyiséggel szemben, nem hoznak lázba minket a tömeg cuccok és a kevesebb néha több elvét valljuk. A közös munka során először mindig elmélyedünk az adott témában, így szakértővé válhatunk a Te területeden is. 

Nem csak online támogatjuk a brandedet – ha kell, a kezdetektől fogjuk a kezedet és végigkísérünk az úton, ami a digitális stratégiád lépésein keresztül az értékesítéshez vezet. Minden esetben szoros munkára törekszünk Veled, érteni akarjuk, mit képviselsz és a kommunikációt ennek szellemében építjük fel. 

Csapatunk

Hosszú évek közös munkájában edződött, stabil partner hálózatunk a garancia arra, hogy bármilyen üzleti problémádra azonnal profi szakember segítségét kapod tőlünk!

Zsuzsi

CEO, social media
and direct sales expert

Tamás

Managing partner,
account director

Kitti

Creative director,
senior copywriter

Gergő

Pr specialist

Kata

Key account manager,
sales specialista

Reni

Senior copywriter

Flóra

Junior marketing manager,
social media specialista

Krisztián

Keresőmarketing és CRO specialista

Csaba

Branding szakértő

István

Keresőmarketing szakértő

Tibor

Public Relations szakértő,
kommunikációs tanácsadó

Csaba

Junior marketing manager,
PPC specialista

hello@windlingconsulting.com
+36 20 779 33 56
+36 30 860 03 02

2023 © WINDLING CONSULTING, MINDEN JOG FENNTARTVA